Home/Kunstgras

KUNSTGRAS

Passie voor tuinen en strak aangelegde gazons, dat vormt de basis voor Tip Top Tuinen. Onze vakkundige experts leggen jouw nieuwe kunstgras gazon aan. Met oog voor detail, ruime ervaring en de best verkrijgbare Nederlandse kwaliteit grastapijt. Deze ingrediënten zorgen voor een strak groen blijvend gazon en een altijd nette tuin.

Daarom kies je voor Tip Top Tuinen

  • Het allerbeste kunstgras

  • Vakkundige en vriendelijke medewerkers

  • Heldere en snelle communicatie

  • Aanlegservice met 100% tevredenheid garantie

  • Binnen 2 weken gelegd


Kunstgras keuze
Welke soort voor jou het beste is, is afhankelijk van een aantal factoren. Over persoonlijke smaak valt natuurlijk niet te twisten! Gaat de voorkeur uit naar lange of korte grassprieten? De natuurlijke kleur van het gras of perfect gekleurd gras? Toepassing van het kunstgras? Graag komen wij geheel vrijblijvend het kunstgras laten zien en voelen! Wij garanderen een groen blijvend strak gazon, zonder te maaien en of te sproeien!

Aanleggen kunstgras
Om er zeker van te zijn dat het kunstgras zo efficiënt mogelijk gelegd wordt, moet er rekening gehouden worden met de breedte van de rol met kunstgras. Dit is standaard een breedte van 4 meter. De kans is groot dat de breedte van de rol en de grote van het gazon niet overeenkomen. Hierdoor kan het lastig zijn om op de juiste manier het totale oppervlakte te berekenen voor de aanleg van het kunstgazon. Waardoor je veel snijverlies kan hebben, of onnodige passtukken lijmt. Mocht je hier zelf niet aan uit komen?! Wij komen graag naar je toe voor een gratis inmeetservice en een vrijblijvende offerte!

Gratis inmeetservice
Bij de aanleg van jouw kunstgazon komt wel wat kijken. Dit begint met een gratis inmeet service, hier komen wij graag vrijblijvend voor langs om samen de wensen, opties en ideeën te bespreken, en kunnen wij alle soorten kunstgras laten zien. Daarna gaan we aan de slag om een plan naar jouw wensen te realiseren en stellen wij een offerte op. Heb je zelf een ontwerp? Ook dan staat Tip Top Tuinen voor je klaar en is jouw tuin in goede handen.


Waarom ons kunstgras
Ons kunstgras is van ‘premium kwaliteit’ dit betekend van de hoogst mogelijk kwaliteit en dat wij slechts genoegen nemen met de beste garen. Waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft! Ook is het op duurzame ecologische wijze gefabriceerd en is dier en kindvriendelijk. Op ons gehele assortiment geven wij standaard 10 jaar garantie!

kunstgras laten leggen
Ga naar tiptopkunstgras.nl

RECENTE PROJECTEN

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD:

Super tevreden!

We zijn heel tevreden met Tip Top Kunstgras. Klantvriendelijk, goede communicatie, een mooie kunstgras mat gelegd waar we heel blij [...]
- Boven Leeuwen

Toppie doen hun naam eer aan.

Alles volgens afspraak. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel Een aanrader dit bedrijf. A.van Eijk.
- Breda

Professioneel en netjes

Zeer gemotiveerde jongens die professioneel en netjes te werk gaan. En laten de stoep ook weer schoon achter. Zeer tevreden!!! [...]
- Gennep

Prima! Kennis, Kwaliteit en Samenwerking.

Prima! Kennis van zaken en mede daardoor goed overleg voor offerte. Kwaliteit en prettige samenwerking met de werknemers.
- Zaltbommel

Formidable

Goede service en uitstekend gewerkt en mooi geplaats en afgewerkt. Ik had het eerder moeten doen.
- Vlaardingen

Helemaal (Tip) top!

Fijne communicatie, vriendelijke medewerkers en goed kwaliteit. We zijn helemaal tevreden!
- Biest Houtakker

Snel, vakkundig gelegd stuk gras

Gewoon goed. Simpele, correcte communicatie. Je weet vooraf waar je aan toe bent. Keurig op tijd. Netjes gelegd en [...]
- Ammerzoden

Prachtig geworden

We zijn erg tevreden de mannen van Tip Top Kunstgras hebben een mooi gazon aangelegd we zijn er erg blij [...]
- Susteren
138 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10