BESTRATING

Tip Top Tuinen zorgt ervoor dat de sierbestrating in jouw tuin vakkundig wordt aangelegd. Sierbestrating is een zeer belangrijk onderdeel van je tuin en mag dus niet ontbreken. Door het kiezen van de juiste bestrating creëer je een bepaalde sfeer en stijl in de tuin. Door de zeer brede kennis van materiaal en soorten ondergrond zorgen wij voor een prachtig en vakkundig eindresultaat. Onvoldoende afschot, verzakkingen en openstaande klinkers zijn nu verleden tijd.

Daarom kies je voor Tip Top Tuinen

  • Vakkundig werk

  • Sierbestrating in alle soorten en maten

  • Heldere en snelle communicatie

  • 100% Klanttevredenheid

  • Een enthousiast team


Soorten bestrating
Afhankelijk of het wordt gebruik voor jouw terras, oprit of tuinpad kun je kiezen uit verschillende soorten sierbestrating met hun kenmerkende eigenschappen. De keuze kun je maken op basis van afmetingen, kleur en prijs. Onderstaand hebben wij de meest gebruikte sierbestrating op een rij gezet, zodat de keuze gemakkelijker gemaakt kan worden.

Chinees hardsteen
Chinees hardsteen is een populaire natuursteen die in China wordt gewonnen, prijstechnisch is het een interessant alternatief voor natuursteen. Het is verkrijgbaar in meerdere soorten met elk hun eigen eigenschap. Chinees hardsteen is een duurzaam product met een natuurgetrouwe en geleefde uitstraling.

Betontegels
Met zijn moderne en stevige uitstraling zijn de betontegels multifunctioneel toepasbaar in iedere tuin.
Prijstechnisch zijn deze ook erg interessant. Bovendien zijn ze leverbaar in vele soorten, maten, kleuren en vormen. Dit maakt de betontegel uitermate geschikt in jouw tuin!

Gebakken sierbestrating
Gebakken sierbestrating in de tuin heeft vele voordelen! Het vraagt om weinig onderhoud en zijn erg sterk. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren, hierdoor zijn de mogelijkheden groot. Bovendien heb je keuze uit diverse legpatronen en afwerking. Denk bijvoorbeeld aan een halfsteensverband, visgraatverband, blokverband of een elleboogverband. Dit geeft een warme en natuurlijke uitstraling in zowel een moderne als landelijke tuin!

Natuursteen
Natuursteen zijn niet door mensen gefabriceerd, maar komen dan ook uit de natuur zoals de naam al aangeeft. Er kunnen onregelmatigheden en kleine imperfecties in zitten, hierdoor hebben ze ieder hun eigen unieke uitstraling. Natuursteen is een sterk, duurzaam en elegant materiaal het geeft een authentiek en tijdloos karakter aan jouw tuin!

Keramische tegels
Keramische tegels zijn meerdere malen duurzamer en onderhoudsvriendelijker dan betontegels. Ook is er een uitgebreid assortiment tot in tegenstelling van natuurtegels. De aanschaf prijs ligt dan ook hoger. Vanwege de ruime keuze en de extreem lange levensduur zijn deze tegels het geld meer dan waard. Het is een lust voor het oog en vormt echt een verlengstuk tussen binnen en buiten. Het materiaal is onder andere krasvast, slijtvast en maatvast. De keramische terrastegels zijn zeer hard gebakken, waardoor vuil en vocht geen schijn van kans maken! Het aanleggen van een keramisch terras is dan ook een specialistische bezigheid, op een speciaal geprepareerde ondergrond weet Tip Top Tuinen de keramische tegels perfect te leggen!

Werkzaamheden
Bij de aanleg van jouw sierbestrating komt behoorlijk wat kijken. Dit begint met een tuinontwerp, hier komen wij graag vrijblijvend voor langs om samen de wensen, opties en ideeën te bespreken, en meten we gelijk jouw tuin in. Daarna gaan we aan de slag om een plan naar jouw wensen te realiseren en stellen wij een offerte op. Heb je zelf een ontwerp? Ook dan staat Tip Top Tuinen voor je klaar en is jouw tuin in deskundige handen.

RECENTE PROJECTEN

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD:

Heel tevreden over het kunstgras en de levering/aanleg

Het inmeten ging vlot nadat we de aanvraag hadden gedaan. Gelijk de stalen kunnen bekijken en duidelijke offerte ontvangen. Wij zijn [...]
- Ede

Super tevreden!

Dit had ik veel eerder moeten doen, wat een super mooi eindresultaat! De heren kwamen eerst langs voor advies en [...]
- Nieuwegein

Tip top in orde fijne nette jongens en goed werk volgens afspraak.

Eerste contact via telefoon met Jules, kwartier later de zaak bezocht binnen half uurtje stuk wijzer en direct order geplaatst Achteraf [...]
- Rosmalen

Top

Super mooi kunstgras door een vakkundig bedrijf gelegd. Bedankt tip top
- Sprang-Capelle

Bekwame installateurs die met het professioneel gereedschap de klus in korte tijd klaren !

Duidelijke offerte met even duidelijke info op een klantvriendelijke webpagina . Het aanleveren van samples van kunstgras is geen probleem [...]
- HOEVENEN (België)

Geweldig

Zeer vriendelijke tuinmannen, die een fantastische kunstgrasmat hebben gelegd. Niet van echt te onderscheiden.
- Den Haag

Uitzonderlijke kwaliteit!

Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk. Nu heeft mijn huis een prachtig kunstgras dat eruitziet als 100% echt [...]
- Utrecht

Heel erg tevreden

Goed contact via telefoon, mail en app. Eerlijke prijsopgave Aardige, vrolijke mensen die op exact de juiste tijd aanmbelden en die het [...]
- Sleeuwijk
146 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10